Samen succesvol
in verbinding.

Heel Nijmegen aan het werk.

Dit is waar we voor gaan en staan. Als uitzendbureau kunnen we een directe impact hebben op de lokale economie, en dat is wat we willen bereiken. Dit kunnen we uiteraard niet alleen, dus zoeken we zo veel als mogelijk verbinding.

Leverancier van wendbaarheid.

Wat misschien goed werkt voor de één, werkt voor de ander wellicht helemaal niet. Het gaat om de mens achter het CV, waarbij hun eigen identiteit centraal staat. Werk dat past zorgt voor een verhoogde betrokkenheid en een duurzamere inzetbaarheid.

Uitzenden

Als uitzendbureau kunnen we een directe impact hebben op de lokale economie, en dat is wat we willen.

Werving & Selectie

Mensen vinden, ze boeien voor werk, en dan offline verbinden. De identiteit van de organisatie blijft centraal staan.

Detacheren

Organisaties helpen aan personeel, en hiermee hun wendbaarheid en bedrijfsresultaten verhogen.

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Vind werk in de buurt!


Bekijk de vacatures en vind werk dat bij
je past in de buurt.


Bekijk
vacatures
contact
opnemen
Bel met Werkwijzer uitzendbureaus: 024 - 322 66 00

Meest gestelde vragen.

Vragen als 'Wat vind je belangrijker? Hard werken, of nauwkeurig werken?', geven inzicht in iemands gewenste rol binnen het team. Op deze manier kunnen we bij Werkwijzer een 'afmaker' beter onderscheiden van een 'bouwer'. Een CV wekt zo wellicht in eerste oogopslag een onjuiste indruk, maar het is aan onze recruiters de taak om kandidaten hierin te ondersteunen en te begeleiden.

Heb jij het gevoel dat je niet helemaal op je plek zit in jouw rol? Of wil je hier eens vrijblijvend over sparren? Neem gerust contact op!
Als je als uitzendbureau werkt, draait alles om mensen helpen en ondersteunen in de categorie 'werk'. Heb je niets met dit thema? Dan is deze branche misschien niets voor jou. Vanuit het team merk je echt dat iedereen intrinsiek gemotiveerd is om anderen te helpen.

De juiste mensen vinden voor een functie is dan wel ons beroep, het is fijn dat we voor onszelf ook de juiste mensen weten te vinden. Ben jij op zoek naar de juiste kandidaat voor de juiste functie? Neem eens contact op, wellicht kunnen we je verder helpen.