Samen succesvol
in verbinding.

Heel Nijmegen aan het werk.

Dit is waar we voor gaan en staan. Als uitzendbureau kunnen we een directe impact hebben op de lokale economie, en dat is wat we willen bereiken. Dit kunnen we uiteraard niet alleen, dus zoeken we zo veel als mogelijk verbinding.

Leverancier van wendbaarheid.

Wat misschien goed werkt voor de één, werkt voor de ander wellicht helemaal niet. Het gaat om de mens achter het CV, waarbij hun eigen identiteit centraal staat. Werk dat past zorgt voor een verhoogde betrokkenheid en een duurzamere inzetbaarheid.

Uitzenden

Als uitzendbureau kunnen we een directe impact hebben op de lokale economie, en dat is wat we willen.

Werving & Selectie

Mensen vinden, ze boeien voor werk, en dan offline verbinden. De identiteit van de organisatie blijft centraal staan.

Detacheren

Organisaties helpen aan personeel, en hiermee hun wendbaarheid en bedrijfsresultaten verhogen.

Wat je van ons kan verwachten.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Daarom maken we heldere afspraken waar we ons aan houden. Mensen moeten hun verhaal bij ons kwijt kunnen, maar ook kunnen verwachten dat wat we zeggen klopt.

Ondernemend

Werkwijzer beweegt vooruit ipv achteruit. Vooruitgang is verbetering en verandering in één.

Ondersteunend

Werkwijzer is gebouwd op het ondersteunen van anderen. Of dat nou klanten of kandidaten zijn. Ons doel is anderen succesvol maken.

Organiserend

We organiseren verbinding, werk en mogelijkheden. We maken ideeën levensvatbaar en relaties realiteit.

Vind werk in de buurt!


Bekijk de vacatures en vind werk dat bij
je past in de buurt.


Bekijk
vacatures
contact
opnemen

Meest gestelde vragen.

Vragen als 'Wat vind je belangrijker? Hard werken, of nauwkeurig werken?', geven inzicht in iemands gewenste rol binnen het team. Op deze manier kunnen we bij Werkwijzer een 'afmaker' beter onderscheiden van een 'bouwer'. Een CV wekt zo wellicht in eerste oogopslag een onjuiste indruk, maar het is aan onze recruiters de taak om kandidaten hierin te ondersteunen en te begeleiden.

Heb jij het gevoel dat je niet helemaal op je plek zit in jouw rol? Of wil je hier eens vrijblijvend over sparren? Neem gerust contact op!
Als je als uitzendbureau werkt, draait alles om mensen helpen en ondersteunen in de categorie 'werk'. Heb je niets met dit thema? Dan is deze branche misschien niets voor jou. Vanuit het team merk je echt dat iedereen intrinsiek gemotiveerd is om anderen te helpen.

De juiste mensen vinden voor een functie is dan wel ons beroep, het is fijn dat we voor onszelf ook de juiste mensen weten te vinden. Ben jij op zoek naar de juiste kandidaat voor de juiste functie? Neem eens contact op, wellicht kunnen we je verder helpen.

Heel Nijmegen aan het werk. Doe je ook mee?

Heel Nijmegen aan het werk, dat is waar we voor staan. Als uitzendbureau kunnen we hier direct een impact op maken, en dat is wat we graag doen!. Een mooie uitdagende route die we met veel energie belopen.

Bekijk de reacties van anderen.

Het doel is om een waardevolle samenwerking met onze klanten en kandidaten te vormen, gebaseerd op gedeelde waarden. Dat is waardevol samenwerken.

Ik vind werkwijzer een hele fijne organisatie. Ik werk er nu ongeveer een half jaar en heb alleen maar positieve ervaringen. Ze hebben veel verschillende mogelijkheden als het gaat om werkgelegenheid. Anne Kraaijkamp is een van de contactpersonen, ze beantwoord meestal snel je vragen en ze heeft een fijne benaderingswijze.

Maxine
Helpende - Vilente

Ik ben zeer tevreden over Werkwijzer. Ze hebben zich verdiept in ons bedrijf waardoor ze een goede schifting kunnen maken over medewerkers welke ze ons verhuren. Altijd met de intentie om na een aantal uren de medewerker in eigen dienst te nemen. Wij hopen nog lang van de samenwerking met Werkwijzer gebruik te mogen maken.

John Jacobs
Vestigingsmanager
Van Der Velden rioleringsbeheer

Korte lijnen en enthousiaste medewerkers, dat is hoe ik Werkwijzer typeer. Twee ingrediënten die bijdragen aan een succesvolle relatie.

Philip Leenman
Controller/HR Manager
Protempo

Het is fijn met Werkwijzer samen te werken. Ze zijn vriendelijk pro-actief en denken graag met je mee naar een goede oplossing van je 'personeelsprobleem' of groei van de firma. Een prima team.

Ron van de Weerd
Managing Director
VCC BV

Ik werk sinds een tijdje via Werkwijzer bij Synprodo. Het bevalt me heel goed. Ik krijg de juiste hulp en heb goed contact met Eli.

Huseyin
Productiemedewerker - Synprodo

Ik ben nu al ongeveer 2 maanden een werknemer van Werkwijzer. Tot nu toe loopt de samenwerking heel goed. Veel zaken worden snel geregeld wanneer nodig is. Ik kreeg ook vaak een uitgebreide uitleg op alle vragen die ik had. Ik heb tot nu toe geen probleem met Werkwijzer gehad.

Bahaa
Orderpicker
Protempo

Sinds juni 2020 werken wij samen met Werkwijzer. Wat begonnen is met 1 kandidaat voor een tijdelijke functie op de afdeling Verkoop is inmiddels uitgegroeid naar een intensieve samenwerking. Het team van Werkwijzer heeft inmiddels ook al nieuwe collega's voor onze administratie en voor onze productie geworven. Kernwoorden die onze samenwerking en de stijl van Werkwijzer weergeven zijn, betrouwbaar, flexibel, accuraat met een menselijk oog voor kandidaat en organisatie. Kortom een samenwerking die wat ons betreft nog lang niet voorbij is.

Wilco Wieling
Genaral Sales Manager
Conpax
Up